Jastuk MEDI PUR – KRISTALOTERAPIJA

Jastuk MEDI PUR – KRISTALOTERAPIJA isključivo se izrađuje individualno prema željenim mjerama  i vašim osobnim specifikacijama i zdravstvenim potrebama. Saznajte sve informacije o izradi vlastitog terapetskog ortopedskog jastuka prema željenim mjerama, te posebnim uvjetima i sniženjima koje odobravamo svim novim i postojećim korisnicima pozivom na broj +385 95 894 6402 ili pošaljite upit putem priloženog obrasca u opisu proizvoda.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:

Jastuk MEDI PUR – KRISTALOTERAPIJA predstavlja veliko inovativno osvježenje na tržištu ortopedskih pomagala za zdraviji i kvalitetniji san, a samim time predstavlja i ekskluzivnu novost na globalnom SVJETSKOM TRŽIŠTU!

Sa strane konvencionalne medicine proizvod služi za zaštitu vratne kralježnice, glave, moždanih i vratnih krvnih žila, štitnjače i svih mekih okolnih struktura glave i vrata.

Najvažnija uloga jastuka je dobra potpora VRATNOJ KRALJEŽNICI, a da pritom ne budu stlačene i pritisnute osjetljive strukture vrata – velike krvne žile koje opskrbljuju mozak, korijeni živaca vratne kralježnice, grkljan i štitnjača.

Spavanjem na previsokom ili preniskom, pretvrdom ili premekanom jastuku vratna kralježnica gubi svoju prirodnu fiziološku ravninu i nema adekvatnu potporu. Takvim lošim položajem pri spavanju pojačava se NAPETOST VRATNIH MIŠIĆA, što može uzrokovati neugodne GLAVOBOLJE, VRTOGLAVICE, TRNJENJE RUKU I UKOČEN VRAT. MEDI PUR TERAPEUTSKI  ORTOPEDSKI JASTUK predstavlja idealno preventivno rješenje za sprječavanje nastanka takvih tegoba. Kada legnete na jastuk, najprije se u prvih 20 sekundi stvara ORTOPEDSKI OTISAK točno prema težini Vaše glave i dimenzijama Vašeg vrata.

Bez obzira kako ste legli, na leđa, na bok ili trbuh, vratna kralježnica uvijek će ostati u svojoj prirodnoj fiziološkoj ravnini. Kada promijenite položaj, u 20 sekundi dolazi do ponovne prilagodbe jastuka na novi položaj.

Nakon nekoliko minuta ležanja, kada toplina glave i vrata zagrije jastuk, zahvaljujući termo-senzibilnosti medicinskog MEDI PUR MATERIJALA, jastuk se još dodatno smekša unutar Vašeg ortopedskog otiska.

To je posebno važno jer je na taj način osigurana potpuna prokrvljenost svih krvnih žila glave i vrata i odlično je neutraliziran pritisak na sve strukture vrata i vratne kralježnice.

Tako ortopedski MEDI PUR JASTUK daje besprijekornu potporu vratnoj kralježnici i cirkulaciji mozga, pa zato odlično do jedne mjere ublažava GLAVOBOLJEHRKANJENESANICEVRTOGLAVICEUTRNULOST RUKU, kao i druge probleme vezane uz loš i neprirodan položaj glave i vrata.

MEDI PUR MATERIJAL je neprivlačan za biološke organizme (grinje, bakterije, gljivice) i u njega ne može prodrijeti prašina, pa predstavlja idealno rješenje i za ALERGIČAREJASTUK KRISTALOTERAPIJA ima dvije navlake: unutrašnju od elastične gaze i vanjsku ANTIALERGIJSKU ARGENTUM (AG+) PRESVLAKU sa patent zatvaračem, koja se jednostavno skida i pere na 30 C, a ima stopostotnu ANTIBAKTERIJSKU i ANTIGRINJA zaštitu.

S druge strane, srebrne niti omogućuju i antistatičko djelovanje na statički elektricitet koji naše tijelo nakuplja tokom dana. Tako se tijelo u potpunosti uravnotežuje i prazni.

ARGENTUM (AG+) TKANINA sadrži utkane IONE SREBRA sa jakim antibakterijskim učinkom. Bakterije se razvijaju zahvaljujući tjelesnoj vlazi i toplini, uzrokujući neugodne mirise. IONI SREBRA potpuno sprečavaju razmnožavanje bakterija i djeluju antialergijski. Kao dobro poznato prirodno sredstvo, srebro ne utječe na prirodnu ravnotežu kože. Zato i sama presvlaka jastuka stvara dodatnu vrijednost prirodnoj higijeni i svježini Vaše udobnosti spavanja.

ARGENTUM (AG+) TKANINA sadrži utkane IONE SREBRA sa jakim antibakterijskim učinkom. Bakterije se razvijaju zahvaljujući tjelesnoj vlazi i toplini, uzrokujući neugodne mirise. IONI SREBRA potpuno sprečavaju razmnožavanje bakterija i djeluju antialergijski. Kao dobro poznato prirodno sredstvo, srebro ne utječe na prirodnu ravnotežu kože. Zato i sama presvlaka jastuka stvara dodatnu vrijednost prirodnoj higijeni i svježini Vaše udobnosti spavanja.

Najvažnija inovativna dodatna vrijednost MEDI PUR TERAPEUTSKOGORTOPEDSKOG JASTUKA je dodatna terapija i energiziranje organizma fiziološkim frekvencijama certificirane kristalo-mineralne smjese.

Specijalna INOVATIVNA KOMBINACIJA 12 usitnjenih kristalaminerala i njihovih nosača, svojom pozitivnom energetskom vibracijom stvara oko Vaše GLAVE, svih vratnih organa i mekih tkiva, jako POZITIVNO ENERGETSKO VIBRACIJSKO POLJE, koje ciljano djeluje na Vas i Vaše poremećene psiho-organske sustave. Iz tog razloga, MEDI PUR JASTUK sa KRISTALOTERAPIJOM korisno je imati čak i ukoliko spavate na dobrome mjestu, bez štetnih zračenja.

Isto tako, ne manje važna je činjenica da se KRISTALI nalaze ugrađeni u unutrašnjosti Vašeg jastuka. Na taj način glava, MOZAK i sve vratne strukture, gotovo da leže na samom kristalu, što jako doprinosi uzajamnom pozitivnom pobuđivanju frekvencija organizma od strane kristala i minerala. Pošto je ljudski mozak jedan od najvažnijih organa u kojem se preko CENTRALNOG ŽIVČANOG SUSTAVA odvijaju gotovo sve vitalne funkcije čitavog organizma, svi oslabljeni centri i energetska polja, praktički su prikopčane direktno na pozitivni energetski izvor kristala.

Slijedeća stvar koja je za Vas posebno važna, je jednostavnost upotrebe. Vi sami ne morate biti stručnjak za kristale ili kristalo terapeut, ne morate čak niti poznavati kristale, njihovo djelovanje, niti ih obrađivati, čistiti itd, a upravo sve to onemogućuje većinu ljudi da koriste kristale za svoje osobne potrebe.

U KRISTALO – MINERALNOJ SMJESI VAŠEG JASTUKA sve dobijete gotovo, pripremljeno i spremno za trajno korištenje, tako da se ne morate brinuti oko održavanja kristala u JASTUKU, zato što se pražnjenje i energetsko punjenje kristala odvija automatski, uz pomoć INOVATIVNOG “NOSAČA” KRISTALA.

Proizvodi iz linije MEDI PUR imaju 10 PRESTIŽNIH CERTIFIKATA, a od terapeutskog jastuka KRISTALOTERAPIJA imate ogromne koristi baš svaki dan, uz VELIKU UGODU SPAVANJA i osjetno kvalitetnije snove! Iznenaditi će Vas njegova udobnost, a njegovim korištenjem biti ćete sigurno jako zadovoljni, i to u tolikoj mjeri da mnogi od Vas više neće moći zamisliti odlazak na put bez svog terapeutskog jastuka.

 

KAKO ODABRATI MEDI PUR JASTUK PRIPADAJUĆE VELIČINE?

Kod biranja pripadajuće veličine jastuka samo se podsjetite koji konfekcijski broj košulje nosite. Jastuci se proizvode u 3 veličine i mogu se prilagoditi svakom konfekcijskom broju. Veličinu M odabrat ćete za djecu od 3-12 godina ili za izrazito male osobe. Veličinu L odabrat ćete ukoliko je Vaš konfekcijski broj od 38 – 42. Veličinu XL odabrat ćete ukoliko ste osoba jače konstitucije i Vaš konfekcijski broj je od 43 na dalje.

 

Kontakt Forma - Jastuk MEDI PUR – KRISTALOTERAPIJA
Odaberite opciju.
Odabrite vrijednost: 0

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Jastuk MEDI PUR – KRISTALOTERAPIJA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Shopping Cart