Madrac MEDI PUR – SUPERIOR

Madrac MEDI PUR – SUPERIOR isključivo se radi individualno prema željenim mjerama  i vašim osobnim specifikacijama i zdravstvenim potrebama, uzimajući u obzir Vašu konstituciju tijela (težinu i visinu), te prilikom izrade madraca sami birate odgovarajuću tvrdoću, i idealan ortopedski učinak kao pomoć kod bolnih sindroma kralježnice, išijasa, diskusa, kukova, zglobova, oslabljenih kostiju i slabe cirkulacije. Saznajte sve informacije o izradi vlastitog ortopedskog madraca prema željenim mjerama, te posebnim uvjetima i sniženjima koje odobravamo svim novim i postojećim korisnicima pozivom na broj +385 95 859 1619 ili pošaljite upit putem priloženog obrasca u opisu proizvoda.

Kategorija:

Madrac MEDI PUR-SUPERIOR proizveden je od 5cm termo-senzibilnog ortopedskog MEDI PUR materijala. Omogućuje najbolji mogući protok mikrocirkulacije krvi i limfe te vrhunsku rehabilitaciju diskusa između kralježaka. To bitno umanjuje mogućnost razvijanja bolnih sindroma kralježnice. Također, MEDI PUR materijal je zaslužan da uopće ne osjećate kada se vaš partner pomiče na madracu ili okreće u snu.

Donji dio madraca građen je od tvrđe hladno lijevane pjene koja je od presudne važnosti za ortopedsku potporu i stabilizaciju kralježnice, zdjelice, kukova, kostiju i zglobova prilikom spavanja. Kada legnete, stvara se jedinstveni ortopedski otisak vašeg tijela točno prema vašoj težini. Tako će vaša kralježnica uvijek biti u stabilnoj fiziološkoj ravnini, što je važno za prevenciju bolnih sindroma (laboratorij Satra Technology iz Londona – ispitivanje kvalitete namještaja).

Izvana je madrac MEDI PUR-SUPERIOR presvučen specijalnom presvlakom ARGENTUM (AG+) s ionima srebra. Čini izvrsnu zaštitu od izmeta grinja, bakterija, virusa, gljivica i plijesni. Istovremeno je i visoko učinkovita u regulaciji vlage, svježine i suhoće. Srebro od davnina ima isprobane i mnogima poznate terapijske učinke. Npr., Rimljani su kroz stoljeća svojih osvajanja koristili srebrne posude za vodu te se tako čuvali od zaraza. Starim narodima je srebrno grumenje služilo za održavanje kvalitete vode na izvorima. U srednjem vijeku je korištenje srebrnog pribora za jelo mnogima značilo spas od zaraze za vrijeme epidemije kuge.

Presvlaka Argentum (AG+), protkana srebrnim nitima, garancija je potpunog antibakterijskog djelovanja i zaštita od neugodnih mirisa.

S druge strane, srebrne niti omogućuju i antistatičko djelovanje na statički elektricitet koji naše tijelo nakuplja tokom dana. Tako se tijelo u potpunosti uravnotežuje i prazni.

Na taj način madrac MEDI PUR-SUPERIOR zahvaljujući svim gore navedenim osobinama predstavlja zaokruženu cjelinu anatomskog, ortopedskog, antibakterijskog, antialergijskog djelovanja, podizanje protoka energije cijelog organizma i zaštite od patogenih zračenja. Jako je malo proizvoda koji na ovako sveobuhvatan način objedinjuju toliko bitne funkcije za zdravlje organizma.

MADRAC MEDI PUR-SUPERIOR jedan je od najudobnijih madraca na hrvatskom tržištu, koji ujedno služi i za preventivnu zaštitu ljudskog zdravlja. Posebno smo ponosni da je od strane HALMEDA (Hrvatska agencija za lijekove i medicinske proizvode) klasificiran kao MEDICINSKI PROIZVOD – KLASA I, sa čime se može pohvaliti vrlo mali broj madraca na tržištu. Dakle MEDI PUR madraci spadaju u skupinu MEDICINSKI PROIZVOD, koji se može koristiti bez ikakvih ograničenja. Toplo se preporučuje svima – maloj djeci, odraslima, bolesnima i prije svega zdravim osobama, da dugoročno zdravi i ostanu. Kao DOKAZ IZVANSERIJSKE KVALITETE i POTVRDE UČINKOVITOSTI, osim HALMEDA i INSTITUTA BION (Institut za bioelektromagnetiku i novu biologiju) posjeduje još 10 PRESTIŽNIH CERTIFIKATA I RJEŠENJA nekoliko renomiranih ustanova i agencija unutar EU.

 

OSNOVNE KARAKTERISTIKE MADRACA MEDI PUR – SUPERIOR

HRVATSKI PROIZVOD
PRESVLAKA ARGENTUM SA IONIMA SREBRA (AG+) – ima patent zatvarač, vrlo se jednostavno skida i pere strojno na 30 stupnjeva C
VISINA MADRACA – 15cm, 20cm, 25cm, 30cm
TVRDOĆA MADRACA: niti tvrd, niti mekan. Ocjenjuju ga kao SAVRŠENA TVRDOĆA i korisnici koji preferiraju tvrđe i korisnici koji preferiraju mekše madrace
PODNICA: pogodne sve vrste podnica, uz preporuku prozračnija podnica
DOSTUPNE DIMENZIJE: sve izvan-standardne i standardne veličine, prema Vašoj potrebi

ROK ISPORUKE: unutar 7 do 14 dana

PLAĆANJE NA RATE: 12, 24, 36 obroka na MASTER ZABA, VISA PREMIUM PBZ, DINERS, MAESTRO ZABA, PBZ, ili preko Revolving kartice bilo koje banke

 

Kontakt Forma - Madrac MEDI PUR - SUPERIOR
Odaberite opciju.
Odabrite vrijednost: 0

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Madrac MEDI PUR – SUPERIOR”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Shopping Cart