Nadmadrac MEDI PUR – SUPERIOR

Nadmadrac MEDI PUR – SUPERIOR isključivo se izrađuje individualno prema željenim mjerama  i vašim osobnim specifikacijama i zdravstvenim potrebama, uzimajući u obzir Vašu konstituciju tijela (težinu i visinu), te prilikom izrade nadmadraca sami birate odgovarajuću tvrdoću, i idealan ortopedski učinak kao pomoć kod bolnih sindroma kralježnice, išijasa, diskusa, kukova, zglobova, oslabljenih kostiju i slabe cirkulacije. Saznajte sve informacije o izradi vlastitog ortopedskog nadmadraca prema željenim mjerama, te posebnim uvjetima i sniženjima koje odobravamo svim novim i postojećim korisnicima pozivom na broj +385 95 859 1619 ili pošaljite upit putem priloženog obrasca u opisu proizvoda.

Kategorija:

NADMADRAC MEDI PUR – SUPERIOR proizveden je od 5 ili 7 cm TERMO-SENZIBILNOG ORTOPEDSKOG MEDI PUR MATERIJALA, koji omogućuje najbolji mogući  protok mikro-cirkulcije  krvi  i limfe, te vrhunsku REHABILITACIJU DISKUSA između kralježaka, što BITNO UMANJUJE  MOGUĆNOST RAZVIJANJA BOLNIH SINDROMA KRALJEŽNICE.  Također, MEDI PUR MATERIJAL je zaslužan  da  uopće ne osjećate  kada  se Vaš partner  pomiče na nadmadracu ili okreće u snu.  Ujedno nadmadrac izvrsno  amortizira  težinu i pritisak Vašeg tijela,  pa nema žuljanja dok spavate, a to omogućuje RJEĐE OKRETANJE TOKOM SNA, što znači da su NOĆNA MIKROBUĐENJA  za oko 70% rjeđa, te se daleko bolje naspavate i odmorite.

Nadmadrac je izvana presvučen EKSKLUZIVNOM ARGENTUM PRESVLAKOM SA IONIMA SREBRA (AG+), koja čini izvrsnu zaštitu od izmeta grinja, bakterija, virusa, gljivica i plijesni, te je visoko učinkovita u regulaciji vlage, svježine i suhoće.

Višestruko nagrađivana PRESVLAKA ARGENTUM (AG+)  protkana srebrnim nitima, garancija je potpunog antibakterijskog djelovanja i zaštite od neugodnih mirisa.

S druge strane, srebrne niti omogućuju i ANTI-STATIČKO DJELOVANJE na svakodnevno nakupljeni statički elektricitet koji naše tijelo nakuplja tokom dana, te se tako tijelo u potpunosti  uravnotežuje i prazni. Na taj način NADMADRAC SUPERIOR, zahvaljujući svim gore navedenim osobinama predstavlja zaokruženu cjelinu anatomskog, ortopedskog, antibakterijskog, antialergijskog djelovanja, podizanje protoka energije cijelog organizma i zaštite od  patogenih zračenja. Jako je malo proizvoda koji na ovako sveobuhvatan način objedinjuju toliko bitne funkcije za zdravlje organizma, a uz sve to vrlo teško ćete pronaći UDOBNIJI NADMADRAC ZA SPAVANJE.

NADMADRAC – SUPERIOR jedan je od najudobnijih nadmadraca na hrvatskom  tržištu, koji ujedno  služi  i za  preventivnu  zaštitu  ljudskog zdravlja. Posebno smo ponosni da je od strane HALMEDA (Hrvatska agencija za lijekove i medicinske proizvode) klasificiran kao MEDICINSKI  PROIZVOD – KLASA I, sa  čime  se  može  pohvaliti  vrlo  mali  broj  nadmadraca na tržištu. Dakle MEDI PUR madraci spadaju u  skupinu MEDICINSKI PROIZVOD, koji se može koristiti bez ikakvih ograničenja.  Toplo se preporuča svima – maloj djeci, odraslima, bolesnima i prije svega zdravim osobama, da dugoročno zdravi i ostanu.  Kao DOKAZ  IZVANSERIJSKE KVALITETE i POTVRDE UČINKOVITOSTI, osim HALMEDA i INSTITUTA BION (institut za bioelektromagnetiku i novu biologiju) posjeduje još 10 PRESTIŽNIH CERTIFIKATA I RJEŠENJA nekoliko renomiranih ustanova i agencija unutar EU.

 

OSNOVNE KARAKTERISTIKE NADMADRACA MEDI PUR – SUPERIOR

HRVATSKI  PROIZVOD
PRESVLAKA  ARGENTUM – SA  IONIMA  SREBRA (Ag +) – ima patent zatvarač, vrlo se jednostavno skida i pere strojno na 30 stupnjeva C
VISINA NADMADRACA  – 5 ili 7 cm
TVRDOĆA  NADMADRACA:  niti tvrd, niti mekan, ergonomska tvrdoća za zaštitu kralježnice. Ocjenjuju ga kao SAVRŠENA TVRDOĆA i korisnici koji preferiraju  tvrđe i korisnici koji preferiraju mekše madrace
POSTAVLJANJE:  Postavlja se na postojeći madrac. Služi kao korektivna podloga Vašeg postojećeg madraca, kojega oplemenjuje sa svim opisanim dodanim vrijednostima, te dobivate iznadprosječnu udobnost spavanja

DOSTUPNE DIMENZIJE:  sve izvan-standardne i standardne veličine, prema Vašoj potrebi
ROK ISPORUKE: unutar 7 do 14 dana
PLAĆANJE NA RATE: 12, 24, 36, obroka na MASTER ZABA, VISA PREMIUM PBZ, DINERS, MAESTRO ZABA, PBZ, ili preko Revolving kartice bilo koje banke

 

Kontakt Forma - Nadmadrac MEDI PUR - SUPERIOR
Odaberite opciju.
Odabrite vrijednost: 0

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Nadmadrac MEDI PUR – SUPERIOR”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Shopping Cart