Ortopedski Jastuk MEDI PUR – SUPERIOR

Jastuk MEDI PUR – SUPERIOR isključivo se izrađuje individualno prema željenim mjerama  i vašim osobnim specifikacijama i zdravstvenim potrebama. Saznajte sve informacije o izradi vlastitog terapetskog ortopedskog jastuka prema željenim mjerama, te posebnim uvjetima i sniženjima koje odobravamo svim novim i postojećim korisnicima pozivom na broj +385 95 894 6402 ili pošaljite upit putem priloženog obrasca u opisu proizvoda.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:

Terapeutski jastuk MEDI PUR – SUPERIOR predstavlja veliko inovativno osvježenje na tržištu ortopedskih pomagala za zdraviji i kvalitetniji san, a samim time predstavlja i ekskluzivnu novost na globalnom SVJETSKOM TRŽIŠTU!

Sa strane konvencionalne medicine proizvod služi za zaštitu vratne kralježnice, glave, moždanih krvnih žila, štitnjače i svih mekih okolnih struktura.

Najvažnija uloga jastuka je dobra potpora VRATNOJ KRALJEŽNICI, a da pritom ne budu stlačene i pritisnute osjetljive strukture vrata – velike krvne žile koje opskrbljuju mozak, korijeni živaca vratne kralježnice, grkljan i štitnjača.

Spavanjem na previsokom ili preniskom, pretvrdom ili premekanom jastuku vratna kralježnica gubi svoju prirodnu fiziološku ravninu i nema adekvatnu potporu. Takvim lošim položajem pri spavanju pojačava se NAPETOST VRATNIH MIŠIĆA, što može uzrokovati neugodne GLAVOBOLJEVRTOGLAVICETRNJENJE RUKU I UKOČEN VRATMEDI PUR ORTOPEDSKI TERMOSENZIBILNI JASTUK predstavlja idealno preventivno rješenje za sprječavanje nastanka takvih tegoba. Kada legnete na jastuk, najprije se u prvih 20 sekundi stvara ORTOPEDSKI OTISAK točno prema težini Vaše glave i dimenzijama Vašeg vrata.

Dakle, bez obzira kako ste legli, na leđa, na bok ili trbuh, vratna kralježnica uvijek će ostati u svojoj prirodnoj fiziološkoj ravnini. Kada promijenite položaj, u 20 sekundi dolazi do ponovne prilagodbe jastuka na novi položaj.

Nakon nekoliko minuta ležanja, kada toplina glave i vrata zagrije jastuk, zahvaljujući termo-senzibilnosti medicinskog MEDI PUR MATERIJALA, jastuk se još dodatno smekša unutar Vašeg ortopedskog otiska.

To je posebno važno jer je na taj način osigurana potpuna prokrvljenost svih krvnih žila i odlično je neutraliziran pritisak na sve strukture vrata i vratne kralježnice.

Tako ortopedski MEDI PUR JASTUK daje besprijekornu potporu vratnoj kralježnici pa zato odlično ublažava GLAVOBOLJE, HRKANJE, NESANICU, VRTOGLAVICU, UTRNULOST RUKU, kao i druge probleme vezane uz loš i neprirodan položaj glave i vrata.

MEDI PUR MATERIJAL je neprivlačan za biološke organizme (grinje, bakterije, gljivice) i u njega ne može prodrijeti prašina, pa predstavlja idealno rješenje i za ALERGIČAREJASTUK KRISTALOTERAPIJA ima dvije navlake: unutrašnju od elastične gaze i vanjsku ANTIALERGIJSKU ARGENTUM (AG+) PRESVLAKU sa patent zatvaračem, koja se jednostavno skida i pere na 30 C, a ima stopostotnu ANTIBAKTERIJSKU i ANTIGRINJA zaštitu.

S druge strane, srebrne niti omogućuju i antistatičko djelovanje na statički elektricitet koji naše tijelo nakuplja tokom dana. Tako se tijelo u potpunosti uravnotežuje i prazni.

ARGENTUM (AG+) TKANINA sadrži utkane IONE SREBRA sa jakim antibakterijskim učinkom. Bakterije se razvijaju zahvaljujući tjelesnoj vlazi i toplini, uzrokujući neugodne mirise. IONI SREBRA potpuno sprečavaju razmnožavanje bakterija i djeluju antialergijski. Kao dobro poznato prirodno sredstvo, srebro ne utječe na prirodnu ravnotežu kože. Zato i sama presvlaka jastuka stvara dodatnu vrijednost prirodnoj higijeni i svježini Vaše udobnosti spavanja.

Jastuk MEDI PUR – SUPERIOR proizveden je od potpuno istog materijala, u potpuno istoj kvaliteti kao i JASTUK MEDI PUR – KRISTALOTERAPIJA. Njihove ortopedske karakteristike potpuno su identične. Jedina je razlika što u njegovu unutrašnjost nije implementirana terapeutska kristalo-mineralna smjesa.

KAKO ODABRATI MEDI PUR JASTUK PRIPADAJUĆE VELIČINE?

Kod biranja pripadajuće veličine jastuka samo se podsjetite koji konfekcijski broj košulje nosite. Jastuci se proizvode u 3 veličine i mogu se prilagoditi svakom konfekcijskom broju. Veličinu M odabrat ćete za djecu od 3-12 godina ili za izrazito male osobe. Veličinu L odabrat ćete ukoliko je Vaš konfekcijski broj od 38 – 42. Veličinu XL odabrat ćete ukoliko ste osoba jače konstitucije i Vaš konfekcijski broj je od 43 na dalje.

 

Kontakt Forma - Jastuk MEDI PUR – SUPERIOR
Odaberite opciju.
Odabrite vrijednost: 0

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Ortopedski Jastuk MEDI PUR – SUPERIOR”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Shopping Cart